NN Academy

Om je klanten de beste service te bieden, is het belangrijk dat je mee bent met de laatste ontwikkelingen in verzekeringen, beleggingen en kredieten. De online opleidingen en webinars van NN Academy helpen je om de vinger aan de pols te houden. Mooi meegenomen: voor de meeste verzamel je zelfs bijscholingspunten.

In het aanbod vind je zeker en vast een expert die je nóg meer kan leren over de onderwerpen die je interesseren. Ook als je één van onze boeiende live-sessies hebt gemist, kan je deze on demand herbekijken. Benieuwd?

Specialisten in de kijker

Natuurlijk wil je nóg beter worden als je een webinar of opleiding volgt. Daarom laten we alleen specialisten aan het woord. Allemaal professionals met een diepgaande kennis van zaken, of ze nu bij NN of voor onze partners werken. We stellen deze graag al eens aan je voor:

Bart Chiau

Senior expert erfrecht & successieplanning bij NN en professor aan de UGent

Meer weten over fiscaliteit, sociale zekerheid, verzekeringen, erfrecht en vermogens- en successieplanning? Bart Chiau is dé expert, en deelt al z’n kennis bij NN Academy.

Etienne de Callataÿ

Medeoprichter en econoom, Orcadia Asset Management

Wie thuis is in de vermogenswereld of haute finance, kent Etienne de Callataÿ vast als expert in openbare financiën, economische conjunctuur en socio-economisch beleid.

Jean Hilgers

Executive Director, Nationale Bank van België

Jean Hilgers is dé autoriteit op het gebied van kennis van cash-, monetaire stromen en beheer van deviezenreserves. Vele universiteiten waarderen zijn kennis, jij ook?

Jo Stremersh

Vennoot, Stremersch, Van Broekhoven & Partners

De naam Jo Stremersch staat al jaren synoniem voor vermogingsplanning. Hij doceert aan de KU Leuven, begeleidde 2.000 klanten en is nu klaar om jou helemaal mee te nemen in de wereld van financiële planning.

Paul Van Eesbeeck

Vennoot, Vereycken & Vereycken Legal

Naast juridisch adviseur is Paul Van Eesbeeck gastdocent aan de KU Leuven, hoofdredacteur bij Life & Benefits, en spreker op seminaries, congressen en … onze webinars.

Yves Stevens

Professor sociaal recht, KU Leuven

Yves Stevens is voltijds professor aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de KU Leuven. Daar volgt hij het Belgische en internationale sociaal- en pensioenrecht op de voet.

Meer specialisten

Wil je meer te weten komen over een bepaald onderwerp?
Verschillende professoren, verzekeringsspecialisten en kredietexperts leren je alles over hun vakgebied.
Ontdek alle specialisaties bij NN Academy

Maak kennis met onze partners

We zoeken onze partners zorgvuldig uit. Op die manier brengen we verschillende specialiteiten bij elkaar, en kan jij je horizon blijven verbreden.

Banque de Luxembourg

Banque de Luxembourg

Carmignac

Carmignac

Columbia Threadneedle

Columbia Threadneedle

DNCA

DNCA

Fidelity

Fidelity

Financière de l'Echiquier

Financière de l'Echiquier

Flossbach

Flossbach

Funds for good

Funds for good

Nordea

Nordea

Pictet

Pictet

Rotschild

Rotschild

Skagen

Skagen

Brocom

Brocom

BZB-Fedafin​

BZB-Fedafin​

Febelfin / academy​

Febelfin / academy​

Feprabel​

Feprabel​

FVF​

FVF​

e-gor

e-gor

Portima

Portima

Veelgestelde vragen
Heb je een technisch probleem, of is er iets niet helemaal duidelijk? Grote kans dat je hier het antwoord vindt.

Hoe volg ik een opleiding of webinar?

Heel eenvoudig: klik hierboven op ‘Bekijk alle opleidingen en webinars en kies de opleiding die je wil volgen. Je start automatisch nadat je enkele gegevens hebt ingevuld. Let er ook op dat je de juiste gegevens (voornaam, naam, e-mail en ID) hebt ingevuld, zoals die bij NN bekend zijn. Bovendien moet je minstens twee derde van de video hebben bekeken, én de poll-vragen hebben beantwoord.

Wat kan ik doen als er een probleem is met de video?

Kijk eerst na of er een algemeen probleem is. Krijg je daar de melding ‘Everything is working fine’? Dan vind je op diezelfde pagina mogelijke oplossingen voor het apparaat waarmee en de browser waarin je de video wil bekijken.

Wat als ik de presentatie niet zie?

Om de presentatie te kunnen zien, moet je ingelogd zijn.

Waar vind ik mijn ID-code?

Bij het inloggen op een webinar wordt naar jouw ID-code gevraagd.
Je ID-code is een uniek nummer dat vermeld staat in de NN Highlights die je elke donderdag ontvangt.

Vind je deze code niet terug? Stuur dan een e-mail naar Broker Care Center (brokercare@nn.be).

Wanneer krijg ik mijn bijscholingsattest?

Binnen de 6 weken na de opleiding krijg je jouw bijscholingsattest per mail opgestuurd. Je vindt het dan ook in je NN Broker Portal, onder My Events and Trainings.

Waar vind ik mijn bijscholingsattest?

Na de opleiding krijg je jouw bijscholingsattest per mail opgestuurd. Je vindt het dan ook in je NN Broker Portal, onder onder ‘Mijn Afgelopen Evenementen & Opleidingen’ in de rubriek ‘My Events & Training’.

Hoe kan het dat ik mijn bijscholingsattest niet heb ontvangen?

Gelieve hiervoor contact op te nemen met marketing@nn.be. Onze medewerkers komen dan zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord.

Het antwoord toch niet gevonden? Stuur dan gerust een mailtje naar marketing@nn.be.

*Disclaimer: Alle content onder NN Academy is enkel bestemd voor tussenpersonen in verzekeringen en/of kredieten en is niet bestemd voor (potentiële) klanten.

Het vormt in geen geval een advies in verzekeringen/krediet. Deze opleidingen zijn geen contractuele verbintenissen van NN Insurance Belgium nv. Deze gegevens worden uitsluitend ter informatie verstrekt, zodat de kijker/lezer er geen enkel recht aan kan ontlenen, noch voordeel uit kan halen